Vores historie

ELINETTE ER ET DANSK LUKSURIØST TØJMÆRKE

Hos Elinette skaber vi tøj til den modebevidste, selvsikre, feminine, moderne kvinde, der nyder at klæde sig stilfuldt og komfortabelt til både hverdag og særlige lejligheder, mens hun ubesværet skiller sig ud fra mængden.

Vi understreger et slankt design, fremragende pasform og meget høj kvalitet i både materialevalg og forarbejdning. Elinette er elegant og eksklusivt.

Vores unikke værdi er at mestre et håndværk, der reflekterer vedvarende designs i de fineste materialer, en perfekt pasform og skræddersyning i den bedste kvalitet.

Hos Elinette laver vi alle mønsterkonstruktioner in-house og de første prototyper gennemgår grundige kvalitetstjek. På den måde sikrer vi den bedst mulige kvalitet i designprocessen.

 

DESIGNET I DANMARK, PRODUCERET I EUROPA

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i Elinette, hvor vi dyrker det stilrene, skandinaviske look og opretholder høje krav til kvalitet og produktion i Europa.

Eksklusive metervarer og god, unik pasform er nøgleord for os, når vi designer, konstruerer og producerer modetøj til stilbevidste kvinder.

Hos Elinette er vi stolte af at være kendt for at lave flotte festkjoler, der både vil imponere gæsterne til den store sommerfest og kollegaerne på arbejdspladsen. Du vil dog også finde et stort udvalg af smukke nederdele, bluser og bukser.